Родителите на Тоско: Искаме всички убийци на сина ни да получат заслуженото

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:25 / 06.07.2020
3709
Шест месеца след смъртта на Тоско Бозаджийски, който загина нелепо след посещение на мач в Солун, има нови данни около разследването, както и повдигнати нови обвинения. Оказа се, че шофьорката, прегазила привърженика на Ботев (Пд), не е била случайно на мястото и е обвинена в умишлено убийство.

"Има повдигнати по седем обвинения на още петима души от нападателите. Обвинени са за тежки телесни повреди, едро хулиганство и притежание на оръжие", каза бащата на загиналия Тоско - Георги Бозаджийски. 

"На шофьорката, която прегази сина ми, обвинението за непредумишлено убийство й е снето и е повдигнато такова за умишлено убийство", допълни още той пред Нова телевизия. По думите му след 4-часово заседание в Солун, тя е била оставена в ареста.

"Надяваме се на справедлив процес. Искам всички убийци на сина ми, които са участвали пряко или косвено, да получат заслуженото", категорична е майката на загиналия Тоско Александра Бозаджийска.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).