Герой на Локо се боядиса в червено след финала, похвали България в родината си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
13:08 / 04.07.2020
11026
Централният защитник на Локомотив (Пловдив) Лукас Масоеро изчетка сериозно България в своята родина.

"Чувството да триумфираш с Купата е невероятно. Справихме се отлично със защитата на трофея. Това стана възможно, защото тук действат много по-различно, отколкото в Аржентина. Започнахме тренировки през май, през юни подновихме първенството при строги санитарни мерки. Подложени сме на тестове ден преди мачовете, но можем да живеем нормален живот. Просто ни помолиха да не посещаваме места, където се събират много хора, за да не се заразим случайно", каза Масоеро.

Тук сбъдваме мечтите си, докато някои играчи в Аржентина вече са без работа", което е много тъжно и срамно", добави централният защитник пред аржентински медии, цитирани от "Тема спорт". 

Масоеро вече е с нова ексцентрична визия след финала с ЦСКА. Централният защитник боядиса косата си в червено, което личи от снимките от Слънчев бряг, където отборът се забавлява след историческия успех. Масоеро обаче ще пропусне утрешния мач срещу Берое, тъй като е с травма от мача на сезона на националния стадион "Васил Левски".



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).