Премиерът се обърна към феновете на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
11:02 / 01.07.2020
11812
Премиерът Бойко Борисов се обърна към привържениците на Локомотив Пловдив и тези на ЦСКА-София преди днешния финал за Купата на България. Това стана на днешното заседание на Министерски съвет. Битката за трофея е от 19,15 часа на националния стадион "Васил Левски“ и ще бъде наблюдавана от около 12 000 зрители.

"Призовавам довечера привържениците на Локомотив Пловдив и ЦСКА стриктно да спазват мерките по време на финала за Купата на България. Да са през седалка и през ред и на дистанция един от друг. Министър Ананиев да отиде на стадиона и да контролира на място дали се спазва дисциплината. Нека да се порадват на това, за което са зажаднели, но и да върнат с разбиране жеста, който правим за тях. Да не получа след това упреци, защото ще се стигне до решение мачовете да се играят без публика. Просто да дадем примери като българи, че можем да го правим“, заяви Бойко Борисов.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).