Бруно след 1:6: Ще пием по едно кафенце, ще се погледнем в очите и се хвърляме във финала

Автор: Стойчо Генов
Коментари (50)
23:21 / 27.06.2020
10814
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович логично остана разочарован от играта на своя отбор при поражението от Лудогорец с 1:6. Загубата е най-тежката за босненския специалист, откакто той е начело на черно-белите.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя в Разград:

Много лошо беше началото. След индивидуална греушка получихме ранен гол и всичко, което бяхме правили на тренировка, приключи. Голяма част от играчите нямаха нужния опит и затова се стигна до тежката загуба. След бързия първи и втори гол самочувствието пада и продължихме да правим грешки в движение.

През второто полувреме имахме няколко положения, но тук се видя индивидуалната класа на съперника. Най-голямата вина е в мен. Имаше умора от натрупаните мачове, дадох почивка на някои титуляри, рискувах и това е.

Нормално е да липсва синхрон и по-добро качество. Днес е трудно да говориш позитивно след такава загуба. Единственото позитивно е, че се опазихме от картони, които да лишат наши играчи от участие във финала.

През сезона променяхме целите. Преди ме питаха дали ще се спасим от изпадане. След това дали ще влезем в Топ 6. След това целта бе в Топ 3.

Сега ще пием едно кафенце заедно, ще се погледаме в очите и отиваме на финала, в който трябва да се хвърлим.



Виж коментарите (50)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).