Експериментален Локомотив дерайлира в Разград с мисъл за финала

Автор: Стойчо Генов
Коментари (36)
22:51 / 27.06.2020
8713
Експериментален Локомотив Пловдив записа катастрофална загуба от Лудогорец с 1:6 в мач от 28-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Разград. Двубоят бе последен за черно-белите преди финала за Купата на България срещу ЦСКА-София, който е в сряда от 19,15 часа. Кенан Муслимович (66) вкара единственото попадение за пловдивчани, като това бе негов дебютен гол  с черно-белия екип.

Треньорът Бруно Акрапович бе направил цели 7 промени в титулярния си състав, а с поражението възпитаниците му останаха с актив от 50 точки на четвърто място във временното класиране.

Шампионите откриха резултата още в 40-ата секунда. След късо изпълнение на корнер последва остро центриране в наказателното поле, където Козмин Моци изпревари Лукас Масоеро и засече с глава в долния ляв ъгъл на капитана в този двубой Илко Пиргов за 1:0.

В 13-ата минута Лудогорец удвои преднината си. Това стана след бърза атака отдясно на Икоко. Последва центриране към малкия пеналт, където Вандерсон изпревари отбраната на гостите и засече с левия крак в мрежата за 2:0.

В 23-ата минута Чибота изведе с пета Вандерсон сам срещу Илко Пиргов и нападателят го прехвърли елегантно за 3:0.

В 37-ата минута Каули получи центриране отляво на Вандерсон в наказателното поле и стреля, но след рикошет в Милош Петрович топката се върна в него. Последва повторен опит и отново рикошет в Масоеро, но този път топката намери близкия ъгъл на Илко Пиргов за 4:0.

В 66-ата минута Николай Николаев се пребори за една топка пред наказателното поле на Лудогорец и подаде към Кенан Муслимович. Той отправи силен диагонален шут за 4:1.

Четвърт час преди крлая Жоржиньо от 2-3 метра засече подаване на Тауата за 5:1.

В 86-ата минута Чибота вкара красиво попадение за 6:1 с прехвърлящ удар от 12-13 метра.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Акинсола Акиниеми (85- Петър Петров), Лукас Масоеро (46- Диниш Алмейда), Милош Петрович, Петър Витанов (60- Парвиз Умарбаев), Миховил Клапан (46- Йосип Томашевич), Момчил Цветанов, Николай Николаев, Лукас Салинас (60- Бирсент Карагарен), Доминик Малонга, Кенан Муслимович.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).