Димитър Илиев: Локомотив надминава очакванията ми, искам Ботев на финала

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:29 / 24.06.2020
2979
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи интересен коментар след края на реванша с Левски (0:0), който класира черно-белите за втори пореден път на финал за Купата на България.

Ето какво заяви Футболист №1 на България за 2019 година:

"Респект за Живко Миланов! С неговото оттегляне фуболът ни губи един голям професионалист. В първия мач надиграхме Левски, но сега не бяхме поставени под напрежение, благодарение на страхотния ни вратар. Възползвахме се от пространствата и ги притеснявахме на контраатаки. Продължаваме на финал без допуснат гол и смятам, че това е заслужено.

Нямам претенции към съдията. Никола Попов се справи почти перфектно. Начинът, по който Локомотив се развива, определено надминава очакванията ми. С усилията на всички футболисти и правилната работа растем с всеки изминал ден. Не става въпрос само за мъжество, а и за чисто футболните неща.

Предпочитан съперник на финала за нас е Ботев, защото ЦСКА е по-класният отбор от другите два полуфиналисти. Но който и да е съперникът, ще оставим душите си на терена и ще се опитаме да зарадваме нашите фенове.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).