Димитър Илиев: Това е един от най-силните сезони на Локомотив през последните години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
23:32 / 14.06.2020
4155
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев не скри, че за него и съотборниците му е било много тежко при гостуването на ЦСКА-София, завършило 1:1 в последния кръг от редовния сезон.

Ето какво заяви Футболист №1 на България за 2019 година:

Беше много тежко. Това бе най-хубавият мач на ЦСКА. Доста ни натиснаха. След почивката мачът влезе в русло, което на нас ни беше удобно, но след изгонването на Милош Петрович нещата се промениха. Оценяваме точката, защото е извоювана с много характер и себераздаване.

Запазихме второто място преди плейофите. Никой от нас не е получил указание да се прибере толкова назад, но съперникът ни принуди. Нямаха толкова чисти ситуации, просто един проблясък на Тиаго им донесе точката. Но ние не показахме достатъчно от това, което можем. Програмата ни е благосклонна, имаме 3 домакинства. На крачка сме от втори пореден финал, така че сезонът засега е прекрасен, това е един от най-силните сезони на Локомотив Пловдив през последните години.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).