Бруно: С 11 души нямаше как да допуснем гол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
23:20 / 14.06.2020
3987
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от старанието на своите футболисти при равенството 1:1 срещу ЦСКА-София.

Ето какво каза босненският специалист след края на двубоя на стадион "Българска армия":

Вкарахме много бързо гол след една хубава акция. ЦСКА не внимаваше за нашите играчи. Очаквахме съперника да пресира и подготвих отбора за това. Имахме добър шанс чрез Анте Аралица с глава, но не успяхме. С 11 души нямаше как да допуснем гол.

Но целта беше да останем на второ място. Ние жонглираме с различни позиции на футболистите. Ударът на Тиаго беше много добър, но все пак съм доволен. Казах на играчите да внимават с опасните флангови футболисти на ЦСКА. Тактиката ни беше да ги пресираме далече от нашата врата. ЦСКА не ме изненада изобщо. Изненада ме само, че вкарахме толкова бързо гол. Тези подавания от фланговете не можеха да успеят, ако бяхме един на един в пеналта. Нямахме късмет при техния гол, малкият Ники не успя да направи един шпагат, но и ударът на Тиаго беше перфектен.

Следващият ни мач би трябвало да е срещу Славия - те имат опасни играчи в предни позиции като Чунчуков и Галин Иванов. Мисля, че имаме шанс да спечелим трите точки.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).