Акрапович: ЦСКА ще отстрани Ботев за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (17)
10:37 / 14.06.2020
7826
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович каза интересни неща преди днешното дерби с ЦСКА-София. Двубоят е от 21 часа на стадион "Българска армия" и е челен сблъсък за второто място в класирането от редовния сезон на Първа лига.

"Няма да станем твърде самоуверени след успеха над Левски. Играчите са наясно, че това беше само първото полувреме от сблъсъците за купата. Продължаваме да си следваме целите срещу ЦСКА. Не правим никакви сметка за първенството. Искаме да спечелим възможно най-много точки. Трябва да изглеждаме добре на терена. За мен е важно отборът да даде всичко от себе си и да играем това, което правим на тренировки", каза Бруно Акрапович, цитиран от "Тема спорт".

"Полагаме максимални усилия да дозираме натоварването върху играчите, за да ги предпазим от контузии. На този етап се справяме - нямаме футболисти с оплаквания. Разбира се, няма как да сме на сто процента подготвени, но се надявам, че ще успеем да балансираме натоварванията и занапред. Засега не усещам умора в играчите. Те се освежиха достатъчно след мача с Левски", допълни босненският специалист.

"Наясно сме кои са най-опасните играчи на ЦСКА - Coy, Кери, Белтраме, а и Джеси и Евандро също може да създадат проблеми. В атака съперникът има качествени футболисти и трябва да се внимава с всеки. Индивидуалната класа на ЦСКА е висока и това е един от най-силните отбори в лигата. В предстоящата среща агресията ще е един от важните елементи, но не е единственият ключов такъв. Други аспекти като кондицията, тактическата и техническата подготовка също са важни", заяви още наставникът на пловдивските "железничари".

"Надявам се да се класираме на финал за Купата, а там, според мен, ще се изправим срещу ЦСКА", прогнозира Бруно Акрапович.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).