Премиерът пришпори Локо и Ботев за стадионите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
19:26 / 27.04.2020
8966
Премиерът Бойко Борисов коментира днес помощта на държавата от 37 милиона лева за стадионите на пловдивските грандове Локомотив и Ботев.

"Гледаме какво се случва и в Европа. Всички говорят за бъдеще време. В Германия, в четвъртък ще си говорят за бъдещето! В бъдеще, разбира се, че ще направим всичко, за да помогнем на футболните клубовете. Но преди пандемията се осигуриха средства за два стадиона. Тези пари не са пипани, могат да си използват. В Пловдив да използват времето, в което първенството е спряло, и да си оправят стадионите. В Шумен също. Пари сме им дали и не сме пипали тези пари", заяви Борисов пред "Дарик".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че само преди два дни кметът на Пловдив Здравко Димитров разкри, че ръководствата на двата клуба имат срок до 15 май да представят в общината окончателните проекти за стадионите.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).