Кметът със странен коментар за стадионите: Някои неща може би ще останат за догодина

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
18:17 / 07.04.2020
15055
Кметът на Пловдив Здравко Димитров умело избяга днес от възможността да коментира с конкретни факти темата за стадионите "Христо Ботев" и "Локомотив", за които държавата отпусна общо 37 милиона лева.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди време Сдружение ПФК Ботев показа кореспонденцията си с градоначалника, в която бяха зададени два конкретни въпроса към Зико. На тях също няма отговор досега.

На днешния брифинг на общинския кризисен щаб водещият Христо Чаушев зададе следния въпрос към Димитров: "Тук има няколко въпроса за стадионите – нормално, хората се интересуват. Но аз ще обобщя нещата с общ въпрос: Продължава ли строителната програма на Пловдив и ще отпадат ли обекти"?

"Нищо не е спряло, животът продължава! Да се надяваме, че ще се справим с общи усилия, всички заедно. Но искам, като свърши всичко това с коронавируса, да седнем и да видим бюджетът докъде може да позволи, докъде може да се разпрострем. Някои неща може би ще останат за следващата година", бе лаконичният отговор на Здравко Димитров, без да прави допълнителни пояснения какво има предвид.

Гледайте днешния брифинг в общината в прикаченото видео!



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).