ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
R.I.P БГ футбол по БНТ, на никой няма да липсваш
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 12.06.2009Коментари (1)25969
© Plovdiv24.bg
Феновете и футболистите на Ботев и Локо, както и спектакълът, който създават явно не са "достойни" да бъдат показани по БНТ
Утре БНТ ще покаже последния си мач от българското първенство за дълго време напред, а някои тайно се надяваме да е завинаги. От догодина, за щастие на българския футболен запалянко, БНТ няма да предава мачове от родното първенство. Достатъчно ни е, че футболът ни не е на високо ниво, че да се налага да търпим и „професионалистите" от спортната редакция на „Канала". Вярвам, че този начин на предаване на българското първенство, който БНТ демонстрира през последните години, няма да липсва на никой.

Трудно ми е да преценя кое бе по-обидно за мен като редови „провинциален" зрител, избора на мачове или качеството им на предаване. Като за последно корифеите на мисълта в спортната редакция имаха възможност да избират кой мач от последния кръг да предават. Много им беше „трудно" да преценят и те отново „блеснаха" с решението. Ще дават мега дербито Пирин срещу юношите на Левски. Левски си осигури предсрочно титлата, предсрочно бе награден и това бе показано от телевизиите, предсрочно играчите им бяха пуснати в почивка и предсрочно мача бе отписан от ръководството на „сините" като безсмислен, който ще послужи единствено младите играчи на Левски да поносят фланелката в официален мач на представителния тим. Да, това определено е най-вълнуващия, интригуващия и непредсказуем сблъсък. И да не си помислите, че в решението да бъде излъчена точно тази среща има фенщина, софийска фенщина. Нищо, че на 120 километра източно се играе най-интригуващия двубой през последните години, който е доказал, че независимо в какво състояние се намират двата отбора, изхода е винаги непредвидим. Решението кой мач да покажат за последно илюстрира като цяло нивото на професионализъм в спортната редакция на БНТ през последните години.

Добре, че медията която поема правата за излъчване гледа на мачовете като пазарен продукт и си избира най-конвертируемите и затова дербито все пак ще бъде излъчено.

Сбогом „БГ футбол по БНТ", на никой няма да липсваш.

Източник: Кирил Налджиев

Още по темата: общо новини по темата: 42
18.06.2009
15.06.2009
14.06.2009
13.06.2009
13.06.2009
13.06.2009
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Ще видим ли сняг в Пловдив тази зима? Това е въпросЪТ!!!
на 12.06.2009 г.
0
 
 
Особенно Ибришима винаги се е отличавал с "кристално" познаване на играта и "бърза" мисъл и реакция по време на мач. А да и да не забрави. Винаги е бил тотално "безпристрастен".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Григор Димитров преодоля квалификант и е на осминафинал в Рим
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: