Никола Илиев: Няма да подпиша договор с Ботев! Искат ме Интер, Юве, Ман Юн, ПСЖ и Бенфика!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (51)
11:14 / 29.03.2020
13668
Обявеният от някои специалисти като "диамант" в школата на Ботев (Пд) Никола Илиев сензационно обяви, че бъдещето му не свързано с "жълто-черния" клуб. Талантът от Русе ще навърши 16 години на 6 юни, но категорично отказва да подпише професионален договор с "канарите".

Нападателят потвърди ексклузивната новина на Plovdiv24.bg от 12 февруари, че към него има реален интерес от Интер (Милано) и затова е отказал офертата на Аякс (Амстердам). Нещо повече - сега Никола Илиев разкри, че освен споменатите два гранда, интерес към него има също така от Манчестър Юнайтед, Ювентус, ПСЖ и Бенфика.

"Да, Аякс проявиха много сериозен интерес към мен, но това не беше единственият клуб. Бяха на преговори с моя агент, но колкото и добро да беше тяхното предложение за моето развитие и условия, моят агент реши, че има по-добро място за мен. Потвърждавам, че има реален интерес към мен от Манчестър Юнайтед и Интер и аз съм наистина много поласкан! Моята мечта винаги е била да играя в голям европейски отбор. Нещата започват да ми се случват с интереса на клубове като Интер, Манчестър Юнайтед, Аякс, Ювентус, ПСЖ и Бенфика. Колкото и да обичам и харесвам Ботев (Пд), не бих се съгласил да подпиша професионален договор с клуба. Надявам се, че разбирате защо", заяви Никола Илиев пред колегите от Спортал.


Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).