Марица с единия крак във "В" група след загуба от Черноморец Балчик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:45 / 08.06.2009
3729
Марица загуби с 0:3 от Черноморец Балчик в мач от предпоследния кръг от източната "Б" група. Младите маричани вече са последни, на точка зад балчиклии и шансовете им за оставане са минимални. Първият гол в мача вкара Милен Танев. Той се възползва от недобре избитата от Теодор Скорчев топка и отблизо вкара за 1:0 в 25-ата минута. Така завърши и първото полувреме. 15 минути преди края домакините решиха всичко с нов гол. Иван Митев бе точен с глава, завършивайки добра атака на Георги Филипов, който навърза четирима футболиста на Марица по крилото. Пет минути преди края пък самия Филипов вкара с мощно воле за крайното 3:0. В продължението на мача балчиклии вкраха още едни гол, но той не отменен от съдията.

Стартовият състав на Марица: Теодор Скорчев, Пламен Крачунов, Цветан Йотов, Иван Димов, Илиян Енчев, Камен Апостолов(к), Стефан Учиков, Станислав Маламов, Амет Стоянов, Емил Стоев, Рангел Абушев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).