Крушарски: Премиерът ме заведе на стадиона на Ботев, за да ме бият, но мен и там ме обичат

Автор: Стойчо Генов
Коментари (33)
11:58 / 10.03.2020
12580
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Бразилия, където дълго време беше по бизнес дела. Клубният бос ще се срещне утре с оперативното ръководство на Локомотив, като призна, че предстоят разговори на висок тон.

Крушарски не е доволен от последните два шампионатни мача на черно-белите, които според него за "отдалечили отбора от мерака му“ за титла.

"След двата мача, които изиграхме последните два кръга, направихме така, че да се отдалечим от мерака си. Не може да се каже, че първото място е капарирано за Лудогорец, защото има още 10 двубоя в първата шестица. Ще се борим до последно“, заяви Христо Крушарски в предаването "На ринга“ по канал 3.

"Сега ще се срещна с екипа в сряда и ще си поговорим, защото последните 2 мача не ми харесаха. Футболните хора се оправдават в подобни ситуации, казвайки "това го има във футбола“. Но ако такова нещо се случи в едно производствено предприятие – кой тогава ще плаща бракуваната стока? Ще имаме разговор на висок тон, за да видим къде ни е грешката“, допълни шефът на Локомотив.

Премиерът ме водеше на стадион "Ботев“, за да ме бият, но мен в Пловдив ме обичат. Аз не се притеснявам да ходя на мачовете на Ботев, може би съм първият президент на Локомотив, който ходи на мачовете на Ботев. Не виждам нищо лошо да посещаваш противниковия отбор. Мен ме излъгаха двама човека – Атанас Узунов и Христо Бонев. Те ме подлъгаха да се захвана с Локомотив. Дойдоха при мен в Стара Загора и първоначално се разбрахме да давам помощ по 200 000 лева годишно“, каза Христо Крушарски.

Гледайте в прикаченото видео цялото му гостуване в предаването "на ринга“!



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).