Солунският Арис покани Ботев за контрола в памет на Тоско

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:19 / 20.02.2020
3667
Ръководството на гръцкия футболен клуб Арис (Солун) е отправило покана към Ботев (Пд) за благотворителен мач в памет на загиналия фен на "канарчетата" Тоско Бозаджийски. Идеята е двубоят да се проведе в някоя от паузите за национални отбори или по време на лятната подготовка на двата тима, съобщи "Диема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че 28-годишният Тоско Бозаджийски почина в Солун, след като бе нападнат от фенове на ПАОК, а впоследствие блъснат от лек автомобил. Тоско и десетина други привърженици на Ботев бяха в гръцкия град, за да гледат дербито между ПАОК и Арис.

Президентът на Арис Теодорос Карипидис е поканил собственика на Ботев Георги Самуилов да гледат заедно плейофен мач на жълто-черните от Солун, за да обсъдят по-нататъшните отношения между двата клуба. Очаква се отговорът на клубния бос на "канарчетата".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).