Нов бомбастичен трансфер на "Лаута"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:09 / 21.01.2020
5930
Нов бомбастичен трансфер бе осъществен днес в Локомотив Пловдив. Женският футболен клуб на черно-белите привлече капитана на Латвия Анастасия Рочане, похвалиха се от Лаута. Централната защитничка подписа договор с новия си клуб.

С този трансфер тимът на треньора Ангел Славов приключва чуждестранната си зимна селекция, увериха от ръководството.

Анастасия Рочане е родена на 7 юни 1992 година и е играла за ФК Динамо (Рига). За националния отбор на Латвия е преминала през гарнитурите до 17 и до 19 години, а през 2011-а дебютира и за представителния отбор. 

Индивидуални постижения: Над 40 изиграни официални мача за националния отбор на Латвия за жени; 7 шампионски титли в националното първенство и 5 купи на Латвия; участие в проекти за развитието на женския футбол в страната си; UEFA A лиценз за треньор по футбол.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че трансферът на Рочане е под №5 в ЖФК Локомотив за новата година. Преди това ръководството на тима привлече капитана на националния отбор Вероника Гоцева, атакуващия халф от Латвия Анжела Лебедова, гръцкия вътрешен халф Димитра Котти и националката на Гърция Хриси Ласкоу.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).