Борисов към феновете на Ботев за "Колежа": Обещал съм ви, ще го построим!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
17:04 / 20.01.2020
9239
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив разпространи подробности относно днешната среща с министър-председателя Бойко Борисов. От официалния текст на КПБП става ясно, че премиерът е гарантирал, че ще спази обещанието си и държавата ще построи стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува позицията на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти, 

днес беше проведена среща между представители на жълто-черната общност и министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов. На срещата присъстваха също главният прокурор г-н Иван Гешев и министърът на правосъдието Данаил Кирилов. Запознахме ги с подробности около убийството на Тоско Бозаджийски, както и с липсата на адекватна реакция от страна на гръцките институции. Получихме категорична подкрепа и обещание за съдействие от българската държава, за което им благодарим. 

В края на разговора ни с г-н Борисов беше повдигната и темата за Колежа - отговорът му беше категоричен "Обещал съм Ви, ще го построим".

Припомняме Ви, че кампанията "Справедливост за Тоско" продължава, като на 25.01.20г (събота) от 11ч пред сградата на посолството на Република Гърция в гр. София ще се проведе символичен протест с искане за разкриване на истината около убийството на Тоско Бозаджийски и справедливи наказания на виновните с цялата строгост на Закона.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).