Фенове на Ботев се срещнаха с премиера

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
12:48 / 20.01.2020
10502
Премиерът Бойко Борисов се срещна днес с привърженици на Ботев (Пд) заради убийството на 28-годишния Тоско Бозаджийски в Солун. На срещата присъстваха бащата на Тоско, юрист, който работи по случая в Гърция, Михаил Манолов, Божидар Божилов и Радослав Кошински от фенклуба на Ботев, както и правосъдният министър Данаил Кирилов.

"На тази среща г-н Борисов ми разпореди като министър на правосъдието да задействам и да ангажирам всички международно правни механизми във връзка с двустранното правно сътрудничество между България и Гърция. Да уведомя гръцкия правен министър и да поискам информация за статута на разследването до настоящия момент и да предприема възможните спрямо споразуменията действия в посока установяване и ефективност на разследването в Гърция", заяви след срещата Данаил Кирилов.

"За мен е важно, че на тази среща главният прокурор се ангажира да започне досъдебно производтво и в България. Да се установи истината за загубана на българския ни събрат. Смятам, че ще се получи адекватна защита и взаимопомощ по този случай", допълни още министърът.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).