28-годишен българин убит от ултраси на ПАОК, свързват го с фенове на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:01 / 05.01.2020
13926
Български футболен фен е загинал днес в Солун. Информацията е потвърдена от полицията в гръцския град. Инцидентът е станал малко преди 16:00 часа на улица "Мария Калас“. 28-годишният българин е ударен от кола, докато се опитвал да избяга от яростта на млади гръцки футболни фенове.

Според гръцкото издание Gazzetta.gr трима чуждестранни запалянковци са били нападнати от фенове на ПАОК. 28-годишният български гражданин е бил паднал на тротоара и впоследствие блъснат от автомобил. Починал е в болницата в Солун.

По непотвърдена информация загиналият запалянко е привърженик на Ботев (Пд) и е бил в града, за да подкрепя Арис в дербито срещу ПАОК, което се игра вчера и завърши 4:2 за "жълто-черните". Гръцките власти вече са се свързали с родителите на момчето и те пътуват към Солун. Днес пък е баскетболното дерби на втория по големина град в Гърция, на което обаче домакин е ПАОК.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).