Фенклубът на Локо: Здравко Димитров не е кмет на всички пловдивчани, ще обслужва корпоративни интереси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (70)
10:45 / 31.12.2019
22568
Официална позиция на Фенклуба на Локомотив Пловдив, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

"Черно-бели братя и сестри,

На 28 декември 2019 г., в последния възможен момент, тихомълком между Коледните и новогодишните празници, когато хората са ангажирани с далеч по-приятни неща, мнозинството в новоизбрания общински съвет, в разрез с всякакви правни норми, прекрати по "взаимно съгласие“ концесията за изграждането на злополучния обект на бул. "Източен" 10, с което ощети бюджета на град Пловдив и на всички нас с 1 479 865,95 лева без дължимите лихви. За съжаление паразитирането на една общност, свикнала да живее на чужд гръб десетилетия наред, продължава.

Станахме свидетели как мнозинството в новия съвет гласува безочливо решения във вреда на всички пловдивчани, без дори хората в него да са си направили труда да се запознаят с фактите по случая, да възложат извършването на конструктивна оценка на замразения строителен обект – и всичко това се случи под благосклонния и одобрителен поглед на новоизбрания кмет Здравко Димитров, който много бързо след изборите показа, че не е кмет на всички пловдивчани, а че ще обслужва единствено корпоративни интереси.

Ние ще продължим нашата битка, като отнесем случая до всички компетентни институции, докато постигнем решение в интерес на всички пловдивчани, което не накърнява интереси и осигурява равенство пред закона".


Виж коментарите (70)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).