ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Посякоха боса на най-големия порно харем в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:16 / 22.12.2019Коментари (1)51321
©
Създателят на порно сектата “Каула Дхарма" Сергей Кириенко, който се укриваше в България, но беше заловен и екстрадиран, преди три дни получи 16 години затвор в Русия. Той е осъден за изтезаване и сексуално насилие над деца, които държал насила в мазе в Подмосковието. Нареклият себе си Митрадевананда Парамахамси редовно пребивал малчуганите за най-малкото провинение и ги насилвал сексуално. Съучастничката му Татяна Северцева, която също беше задържана в България, получи 15 години затвор. Трети член на сектата – Дмитрий Цатурян е осъден на 6 г. 

Сергей Кириенко е от Хабаровск и по професия е инструктор по йога. Почти 20 години работи като фитнес инструктор в Москва, когато му идва идеята да се замогне, като си направи публичен дом. Но не обикновен, а облечен в “учението" му, че само чрез безразборен секс човек може да просветли ума и душата си. За кратко време той става милионер, като привлича млади жени, за които се “жени", а след това ги заставя да проституират и да участват в порно филми.

Гуруто влага пари за пластични операции на наложниците си, от които изкарва стотици хиляди евро чрез сниманите от него порнофилми, които разпространява в САЩ, Европа и Мексико.

В края на 2015 г. срещу него започва разследване в Русия след изчезването на 5-годишния Яша Зиборов, който заедно с майка си е в порно сектата. Тревога бият бабата и дядото на момченцето, което с помощта на родителката си е било подложено на сексуални издевателства. Един от осъдените – Цатурян, успява да убеди близките, че момченцето е починало и руската полиция започва арести на сектанти. Няколко месеца по-късно детето е открито в Беларус, след като арестуваната в България Татяна Северцева признава къде е Яша.

Най-вероятно той е трябвало да бъде изведен в Латинска Америка, където се намира майка му Анастасия, която се крие от руското правосъдие. За да не бъде осъден, Митрадевананда Свами бяга от Русия и заедно с няколко от сектантите пристига в България. У нас той развива бурна дейност, като вербува български момичета да му станат “жени", а след това ги заставя да участват в порнофилми и секс оргии. През юни 2017 г. е арестуван в Бургас заедно със съучастничката си Татяна Северцева.

В деня, когато трябваше да бъде екстрадиран, Митрадевананда беше намерен в килията си в Бургаския затвор изпаднал в необяснима кома. “Бяха регистрирани възпалителни промени на белия дроб, наличие на синузит и девиация на носната преграда – от страна на главния мозък нямаше отклонения. Той има по-специфичен начин на живот, йога, веган е, всичко е възможно в този наш динамичен живот", уточни тогава д-р Даниела Люцканова, старши лекар в УМБАЛ – Бургас. Седмица по-късно руснакът се върна отново в съзнание. Причината за комата така и не беше изяснена, но според специалисти йогата Митрадевананда Свами е можел да контролира такива състояния и го е използвал, за да не бъде екстрадиран. “Той е добър, помага на всички, съветва как могат да станат по-силни, по-успешни, по-добри, реално той е благодетел.

Всички майки, които живееха при Митрадевананда, бяха там по собствена воля", твърдеше тогава Сверецова, която беше екстрадирана малко преди гуруто си и също е осъдена. Тя е права за едно – жените доброволно отивали в сектата, където Митрадевананда се грижи те да изглеждат добре – наема им коафьори, масажисти и дори плаща са пластичните им операции. Целта е една – порнофилмите и клиентите, които плащат добре за секс с наложниците.

Пари гуруто получава и от самите кандидатки, които си плащат, за да влязат в порно сектата. Първоначалната сума е 1200 евро за жените и 6000 евро за мъжете. В България апетитите на Кириенко нарастват и той обявява нова цена – 7200 евро за жените и 36000 евро за мъжете. Както и изпитателен срок от 1 година. По време на следствието е станало ясно, че той е планирал задълго да остане в България, където да разшири дейността си, като си изписва нови жертви от Русия и от страните от бившия СССР. 

С парите, изкарани от многобройните си жени, Митрадевананда тънел в разкош във вила в Подмосковието. Сергей Кириенко създава сектата през 2012 г. като смесица от индуизъм, екзорсизъм и собствени фантазии. Като финтес треньор в Москва, започва да опипва почвата, преподавайки йога с тантрически практики.

Изненадващо се появяват много последователки, които искат да повишат сексуалноста си. Сред тях са не само самотни жени, но и напълно успешни супруги, майки и бизнес дами. През 2015 г. гуруто се жени за Ксения Ходирева, на която не пречат многобройните жени от харема му, с които живее заедно в триетажна вила в градчето Беляниново, Московска област. Ако се съди по снимките, които сам качвал в интернет, обстановката в нея е доста богата – позлатени кресла, камини, мебели от ценни видове дървесина, пише "Труд".

Голямата гордост на гуруто е, че може да стои 3 часа главата си, макар че на видеото, което е публикувал в мрежата, успява да се задържи само 3 мин. Киренко обяснява създаването на сектата така: “Всичко започна в Русия, когато имаше гонения срещу жените с леко поведение. Обмисляше се дали да се приема закон срещу проституцията. И аз им предложих защита чрез интернет, чрез сайта на съпругата ми. За целта трябваше да станат мои жени". Той създава на момичетата страници в интернет със снимки и списък на сексуалните услуги, които извършват, както и цените за тях. Всичко е можело да продължава с години, ако някои от жените не довели в къщата и децата си. Малчуганите са били подложени на безбройни издевателства и сексуални извращения, които са снимани и продавани на педофили, от което се заинтересувала полицията.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
жива да не бях-нямат ли там споразумение с путкурватурата за условна присъда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: