Шоуто наближава! Над 4000 билета за боя на Тервел Пулев в Пловдив вече са продадени

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
12:18 / 10.12.2019
6379
Над 4000 билета вече са продадени за грандиозната боксова гала на 14 декември в пловдивската зала "Колодрума", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това обяви на пресконференция днес в Пловдив мениджърът Ивайло Гоцев, който представлява най-добрите български боксьори в момента - братята Кубрат и Тервел Пулеви.

Зрителите ще могат да се насладят на общо 10 здрави битки, но кулминацията безспорно ще е мачът между Тервел Пулев и американеца Дешон Уебстър. Победителят в него ще спечели межуднародната титла в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

"Това е едно грандиозно културно събитие, което не е правено много отдавна в Пловдив. Надявам се зрителите да останат доволни и брат ми да спечели", заяви Кубрат Пулев.

"Не е важно дали ще бия с нокаут. Мачът между Джошуа и Руис беше показателен за това. Победата си е победа и аз ще направя всичко възможно тя да е за мен", каза на свой ред Тервел Пулев.

Гледайте в прикаченото видео днешната пресконференция от Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).