Димитър Илиев: Миналата година си пожелах Ботев! Сега пак ги искам!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (43)
19:50 / 05.12.2019
6549
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев логично бе избран за Играч на мача при победата над Литекс с 2:1, която класира отборът му на четвъртфинал за Купата на България. Голмайсторът на черно-белите си пожела съгражданите от Ботев за следващ съперник в надпреварата.

Ето какво каза Митко Илиев след края на двубоя на Лаута:

Това е чарът на Купата. Навсякъде стават непредвидими резултати и изненади. Комплимент за това, което прави Живко Желев и екипът му. Ние започнахме много добре и имахме възможност да открием, но не се получи. Поведоха ни след една наша грешка, но хубавото е, че успяхме да реагираме. Имахме и доза късмет за втория гол след грешката на вратаря.

Със сигурност сме по-качественият отбор. Важното е, че продължаваме да защитаваме трофея. За мен няма никакво значение къде ще играя - на върха на атаката или зад нападателя. Дори съм играл като вътрешен халф. Много трудно ще ни се падне удобен съперник. По това време миналата година си пожелах Ботев. Сега отново искам да ги срещнем в по-ранен етап, отколкото във финала.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).