Тервел Пулев разказа как се готви за мача с Уебстър в "Колодрума"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:30 / 04.12.2019
4264
Тервел Пулев разкри, че е провел една малко по-различна подготовка за мача с американеца Дешон Уебстър на 14 декември в зала “Колодрума" в Пловдив. Залогът в голямата битка е интернационалната титла на WBA в полутежка категория. Промяната се наложила поради факта, че Малката Кобра за първи път ще се бие в 12 рунда.

"Постигнахме целите си, всичко мина перфектно. Избрахме Германия за спарингите ми, защото в чужбина могат да се подберат различен тип противници. Тази седмица имам още няколко тежки тренировки и от другата ще обърнем внимание на свалянето на килограми, за да вляза в категорията. Обикновено правя по три спаринги на седмица. Сега подготовката ми беше малко по-различна заради факта, че ще играя 12 рунда. Влизам в ринга с мисълта, че трябва да изкарам целия мач", заяви Тервел Пулев в студиото на "Sportal Fight Club".

28-годишният Дешон Уебстър ще е 15-ият противник на Тервел и според мнението на специалистите - най-сериозният. Американецът има 16 мача зъд гърба си и баланс от 12 успеха (6 с нокаут), 2 загуби и 2 равенства.

"Съперникът ми има доста нестандартен стил на боксиране. Играе на контраатака и има много добра защита. Мисля, че трудно позволява да го ударят. защитава се, пази се, добро придвижване има. Ако се загледаме в статистиката, ще видим, че равенствата му са срещу много добри боксьори. Това говори, че е боксьор без никакви коментари. Всичко това обаче е само на хартия. В ринга всеки ще търси неговото", каза още Тервел.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).