Фенове на Ботев: Развалянето на концесията затваря вратите за оздравяване на клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
17:29 / 09.11.2019
15033
Управителният съвет на Сдружение ПФК Ботев излезе с важна декларация след проведената в четвъртък среща в Коматево със собственика на клуба Георги Самуилов. Сдружението, което притежава 1 процент от акциите, за пореден път споменава за "поети ангажименти от хора на високи позиции в държавата", които не са изпълнени.

За първи път обаче в прав текст се казва, че евентуалното разваляне на концесията за стадион "Христо Ботев" ще сложи край на шансовете за оздравяване на клуба.

Plovdiv24.bg публикува официалното обръщение без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

Лансираната преди няколко дни идея за развалянето на концесията на Стадион Христо Ботев, хвърли в смут привържениците на отбора.

Тази идея не е нова и тя се споменава периодично през последните няколко години.

След обявеното възобновяване на строежа, във всички нас цареше увереност, че поетите ангажименти от хора на високи позиции в държавата ни ще бъдат изпълнени.

Не е ясно какво днес променя ситуацията на 180°!

Развалянето на концесионния договор за строителството на стадиона затваря вратите пред възможността дружеството ПФК Ботев АД да бъде оздравено и оставя много неясноти и несигурност около бъдещето на стадиона, като "Дом на Ботев Пловдив“.

Сдружение ПФК Ботев, призовава своите членове да се включат в предстоящото събиране на 10.11.2019 пред Стадион Христо Ботев от 11.00 часа, организирано от Обединени фракции "Bultras" и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив".

Провеждането на това мероприятие и неговата масовост са ясно доказателство към обществеността и хората облечени във власт, че жълто-черната общност не е безразлична пред съдбините си.

Сега имаме нужда да сме по-обединени от всякога!

Управителен съвет на Сдружение ПФК Ботев


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).