Изненада! Бивш треньор на Локо стана помощник на Дерменджиев в националния

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:27 / 24.10.2019
10703
Новият селекционер на България Георги Дерменджиев вече избра един от хората, които ще му помагат в националния отбор. Това е бившият треньор на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев, който до този момент водеше втородивизионния Спартак (Варна).

"От човешка гледна точка няма как да го спрем, а и той желае да се развива. Благодарим му за свършената рабата и че изправи отбора на крака. За него вратите в Спартак винаги ще се отворени", заяви по този повод шефът на УС на Спартак (Вн) Борислав Георгиев, цитиран от "Петел". Той уточни, че до избора на нов старши треньор тимът ще се води от помощника Кириакос Георгиу, който пристигна във Варна от Локо (Пд).

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че на "Лаута" Георгиу първо бе треньор на 17-годишните "смърфове", но след изключително слаби резултати бе преместен в щаба на Бруно Акрапович на длъжността анализатор, а впоследствие договорът му беше прекратен.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).