Петрович: 10 мача наш нападател не бе вкарвал, трябва да издържим до декември

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
19:53 / 25.09.2019
4988
Треньорът на Ботев (Пд) Желко Петрович направи доста интересно изказване, след като неговият тим победи трудно Миньор с 2:1 и се класира за осминафиналите за Купата на България.

“Важно е, че победихме. Първи два гола от нападател. Десет кръга наш нападател не е вкарвал. Не мога да повярвам, че Миньор играе в Трета лига. Добър отбор е. Имахме 15 корнера и 6-7 положения. Трябваше да решим мача по-рано. Имаме желание. Но имаме само четирима защитници и нямам много опции. Нямаме крило. Всяка седмица опитвам да направя нещо ново, защото трима играчи ни напуснаха, а Тонев и Вутов им казваме “играйте, можете" за всеки мач. Така може да се контузят за дълго време. Тежка година за нас. Приоритет е стадионът", заяви след мача в Перник черногорският специалист, цитиран от Спортал.

"Футбол е. Ако изтърпим и издържим до декември, след това ще е по-добре за фенове, за Ботев, за всички нас. Пробвам да съм супер професионалист. Треньор съм от 15 години и съм играл футбол 20 години. Не знам какво да кажа за детектора на лъжата - питайте борда на директорите и футболистите. Учуден съм защо беше преди мача с ЦСКА, а не след него. Вярвам на футболистите на 200 процента, допълни още Желко Петрович.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).