Женският футболен тим Локомотив-Пълдин продължи серията си без загуба в шампионата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
16:33 / 23.09.2019
4503
Привлеченият в семейството на Локомотив Пловдив женски футболен клуб Пълдин завърши 0:0 при гостуването си в София на ЛП Суперспорт в мач от 3-ия кръг на женския футболен шампионат на България, научи Plovdiv24.bg.

През първото полувреме се получи здрава битка на терена, като двата отбора удариха по една греда. След почивката Локомотив-Пълдин заигра още по-добре и на 3 пъти пловдивски футболистки изскачаха в чисти позиции срещу противниковата вратарка, но не успяха да отбележат.

В добавеното време възпитаничките на треньора Ангел Славов претендираха за дузпа за игра с ръка в наказателното поле, но такава не беше отсъдена от международната съдийка Гутева.

Така Локомотив-Пълдин продължава без загуба до момента и с две победи и едно реми заема трето място във временното класиране със 7 точки, колкото има и вторият Спортика (Благоевград). Лидер с пълен актив е абсолютният хегемон в последните години - НСА.

В следващия кръг на 12 октомври е пловдивското дерби в женския футбол между Локомотив-Пълдин и ФК Енко.

Сега предстои пауза в шампионата заради квалификации на националния отбор до 19 години, в който са повикани 4 футболистки на Локомотив-Пълдин.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).