Ботев загуби от Левски на "Герена", "канарите" с претенции към съдията

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:29 / 22.09.2019
7485
Ботев (Пд) допусна загуба с 0:2 от Левски в среща от 7-ия кръг на Елитната група до 19 години. Двубоят се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата, а двете попадения реализира Мартин Петков.

"Сините" доминираха тотално след почивката, а силен мач за "канарчетата" изигра вратарят Милко Баданов, който се отчете с множество спасявания. 

В 40-ата минута Димитър Тонев центрира отдясно, играч в синьо игра с кълбото и то попадна в Димитър Балинов, който прати топката в мрежата, но страничният съдия маркира засада.

В самия край на първата част домакините получиха дузпа, но Милко Баданов се намеси прекрасно и отрази удара от бялата точка.

Логичното се случи в 70-ата минута, когато Левски откри резултата. В центъра на терена се получи единоборство между защитник на Ботев и играч на Левски, при което бе извършено нарушение срещу бранителя, но съдията остави играта да продължи. При последвалото нападение Мартин Петков се отскубна по левия фланг и останал очи в очи с Баданов прати топката в мрежата за 1:0.

В добавеното време Мартин Петков шутира от границата на наказателното поле, получи се рикошет в защитник и топката влетя във вратата за крайното 2:0.

Ботев игра в състав: Милко Баданов, Станислав Работов, Габриел Земярски, Атанас Чернев, Димитър Балинов, Петър Итов, Димитър Тонев, Димитър Пройчев, Станислав Шопов, Иво Казаков, Иван Василев (Георги Трифонов, Атанас Стоименов, Георги Господинов, Мартин Русев).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).