Изненада! Вдигат и търговски център до стадион "Христо Ботев"?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
09:24 / 23.08.2019
18095
Разчистването на треви и други боклуци на стадион "Христо Ботев“ продължава и днес, като до няколко дни строителната площадка трябва да е готова, за да влязат крановете и реално да бъде рестартирано строителството на съоръжението.

Когато това стане, ще са нужни до 18 месеца за цялостното завършване на стадиона, който вече ще се казва "Инса Арена“.

Доста интересна новина обаче се появи относно проекта на съоръжението. Наред с чисто спортната инфраструктура, в комплекса е предвидено и изграждането на търговски център. Информацията е на Нова телевизия и на този етап на е потвърдена от ръководството на клуба.

Plovdiv24.bg припомня, че до този момент единственото официално съобщение от ПФК Ботев, свързано с проекта на стадиона, бе това:

На 21.02.2019 г. Клубът подписа договор с проектанта на мащабното строителство - "ВАМОС" ООД. Съгласно сключеното споразумение вече започна работа по частите Архитектура, Конструкции, ВИК, Електричество и ОВК, с цел окончателна преработка на количествено-стойностните сметки. 

На работна среща между представители на ПФК "БОТЕВ" АД и "ВАМОС" ООД е определен обемът дейности, които следва да бъдат извършени, както и технологичният и времеви график, който се следва".


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).