Станал футболист в Локо може да пропусне дербито срещу черно-белите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:53 / 21.08.2019
3535
Халфът на Левски Мартин Райнов има здравословни проблеми и може да пропусне мача срещу бившия си отбор Локомотив Пловдив. Дербито от 7-ия кръг на Първа лига е в събота от 20,30 часа на Герена. Райнов бе повален от вирус и поради тази причина не взе участие във вчерашното занимание на “сините".

Халфът минава за любимец на Петър Хубчев и е неизменен титуляр от началото на сезона. Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Райнов бе привлечен в Левски в началото на годината от Берое, а преди това направи име във футбола като играч на Локомотив Пловдив, след като дойде от втородивизионния Локо (ГО).

Притеснително за Левски е, че във вчерашното занимание на облекчен режим се готвеше и капитанът Живко Миланов. Хубчев няма да разчита и на други двама основни играчи за сблъсъка с Локо (Пд), информира "Тема спорт". Това са Кали Тиам и Станислав Костов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).