Кобрата към Фюри: И братовчед ти говореше много, но го пребих

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:01 / 20.08.2019
3285
Кубрат Пулев отвърна подобаващо на нападките на Тайсън Фюри. Британецът нареди българина сред боксьорите, отказали да се бият с него.

"Аз чакам победителя от реванша Руис - Джошуа, за да се бия за световната титла. За истинските пояси - отвърна Пулев, обръщайки се към британеца. - Така че - нареди се на опашката, и твоят ред ще дойде!

Фюри използва моето име и тези на други боксьори, които знае, че в момента са ангажирани и не могат да се бият с него, за своята пиар акция. Преди няколко години той отказа бой с мен, но тогава не беше ангажиран, просто се уплаши.

Аз си имам цел и тя е да стана световен шампион. А не просто да се бия с този или онзи. Да спечеля поясите е моята ясна цел и вървя към нея.

И редът на Фюри ще дойде, а тогава ще го оставя напълно безпомощен, както се случи с братовчед му (Хюи Фюри, когото Пулев победи в София - б.а.), който също говореше много преди мача..."

Същевременно американската медия ESPN потвърди, че Кубрат Пулев е имал договорен мач с Антъни Джошуа за световната титла през октомври, който е щял да стане активен в случай, че британецът победи на 1 юни Анди Руис.

Тогава обаче шампионът сензационно бе детрониран от мексиканеца и сега се чака реванш.

Световната боксова федерация IBF гарантира на претендент №1 Пулев, че победителят от мача на 7 декември в Саудитска Арабия, ще се изправи срещу него да защитава трите пояса на световен шампион.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).