Литекс прекъсна победната серия на Локо след голове от дузпа и засада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:03 / 02.05.2009
7664
Локо загуби гостуването си на Литекс в Ловеч с класическото 0:3. Домакините превъзхождаха "смърофовете" преди почивката, когато паднаха и трите гола, но отбелязаха скандални попадения. Резултата откри Крум Бибишков от пресилена дузпа, отсъдена за задържаше на Мартин Сечков. Подобна дузпа се дава само за софийските грандове и Литекс.

Въпреки ранното попадение, което падна още в 22-та минута, "черно-белите" не се стъписаха и тръгнаха да търсят изравняване. Най-активни за Локо в този мач бяха Евертон Джилио и Иван Караманов, но техните усилия не стигнаха. Искрен Писаров също имаше няколко изгодни положения за гол, но ги пропиля.

В 27-та минута устрема на Локо бе прекършен, след като Бибишков реализира второто си попадение, този път от засада. Манолев центрира от дясно Сандриньо бе в засада, не можа да отиграе топката, но попречи това да направи и Ставрев, като по този начин засадата трябваше да бъде маркирана, тъй като Сандриньо определено влияеше на ситуацията. Засада не бе вдигната и връхлитащият от втора линия Бибишков отбеляза второ попадение, но против правилата, което обаче бе зачетено от съдиите. Тук някъде стана ясно, че няма да бъде позволено на "смърфовете" да постигнат втора поредна изненада, подобна на тази в София срещу адашите си.

Третото попадение падна преди почивката, като за него вина носи единствено Стоян Ставрев. Вратарят излезе неразчетено при едно центриране в 39-та минута и Манолев с глава направи 3:0.

След почивката двата отбора играха равностойно, но до повече голове не се стигна.

Агитката на "черно-белите" бе изпълнила сектора за гости и в началото на второто полувреме създаде латино атмосфера, запалвайки няколко факли. Феновете на "смърфовете" не спряха да подкрепят своите любимци, въпреки негативния резултат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).