Желко Петрович: Искам играчите ми да се забавляват, целта ни е класиране в топ 6

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
11:42 / 15.07.2019
5876
Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович не остана доволен от своя тим при нулевото равенство като гост на Арда в първия кръг на Първа лига, но показа уважение към съперника.

“Бяхме готови да играем в събота, но това не е извинение. Арда играха като равни с нас. Имахме шансове, две-три добри положиния, но не ги реализирахме. Публиката беше техният 12-и играч.

Те имаха добри подавания, печелеха втората топка. Липсваха ни двама много ключови играчи - Александър Тонев и Антонио Вутов. Загубихме почти всички втори, трети и четвърти топки от началото до края. Не видях моите играчи да се забавляват, а преди мача им казаха точно това да правят. Респект към Арда. Те се бореха за тази точка. 

Целта ни е класиране в топ 6. Младите играчи трябва да станат по-силни и да са готови за бъдещето на клуба. След година или година и половина ще е готов новият стадион. Искаме да игрем само с наши юноши на новия и голям стадион. Може би се нуждаем от още един или двама нови играчи", коментира Петрович.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).