ФК Спартак към "неуважавани герои": Родиш ли се мишка, няма да станеш плъх!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:45 / 10.07.2019
5949
Ръководството на ФК Спартак (Пловдив) излезе със странно обръщение към своите привърженици. В него се говори за намерението на клуба да обнови стадион "Тодор Диев" и да го лицензира дори за европейските клубни турнири. В същото време от клуба се обърнаха и към "незнайни герои, които само пречат".

Plovdiv24.bg публикува официалното обръщение на ФК Спартак без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици на Спартак, 

Уважаеми фенове на футбола в Пловдив,

От утре нашият клуб тръгва по нов етап в своето развитие. След една година упорита работа общинският съвет ще гласува концесията на стадион "Тодор Диев".

През тази година работихме съвместно с всички общински и държавни институции, за което им благодарим.

Вече работим по проекта за стадион "Тодор Диев". Той ще отговаря на всички изисквания за мачове от Първа лига и Европейските клубни турнири.

Ще направим стадион, който да отговори на всички очаквания на пловдивския футбол, тъй като Спартак е любимият отбор на всички пловдивчани.

Искаме обаче да кажем на (НЕ)уважаваните и (НЕ)знайни герои, които са родени само да пречат, с нас няма да успеете. Останете си сутрин сърдити на себе си, а следобед на целия свят, защото родиш ли се мишка, няма да станеш плъх...

Историята продължава...


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).