Акрапович: Трябваше да бием с 3:0, ще се борим да спечелим Суперкупата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
17:17 / 25.06.2019
4814
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доволен от играта само през първото полувреме на своя тим при равенството 1:1 срещу ФК Македония Гьорче Петров в днешния спаринг в Самоков.

Ето какво заяви босненският специалист след края на двубоя:

Първото полувреме бяхме по-добри. Имахме много голови положения. Резултатът трябваше да е 3:0, но това е проблем при нас - вкарваме само веднъж. През второто полувреме качеството падна, но аз очаквах, че ще се случи така. Имаше и няколко футболисти на проби.

Георги Илиев разбира футбола и това се вижда. Младите играчи могат само да се учат от него. Видяхте колко точни подавания направи. От новите, които играха - Попович има някои качества и ще го оставим още няколко дни, за да го преценим още по-добре.

Стивън Езе се удари в наш играч, но мисля, че не е сериозно и бързо ще се оправи. Срещу Лудогорец ще се борим за победа, за да спечелим Суперкупата. Комплимент към момчетата, които издържаха тежката подготовка.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).