Христо Бонев: В българския футбол няма никакъв феърплей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:52 / 25.04.2009
2869
"За Локомотив е по-важно да си защитим честта. През цялата си история сме показвали честност и трудолюбие. Аз като човек, който съм си дал целия живот на Локомотив и да благодаря на тези момчета от мое име, от името на ръководството и най-вече от името на всичките верни привърженици на клуба, за това че запазиха честта на Локомотив. Радвам се, че момчетата разбират, че като носят екипа на Локомотив трябва да играят и да се раздват, а когато могат и да побеждават", това каза легендата на Локомотив и почетен президент на клуба Христо Бонев след края на мача с Миньор, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"В един момент от мача слезнах от трибуните на пистата, защото виждах накъде отиват нещата в мача. Трябва някои хора във футболния съюз и съдийската колегия, че ролята на съдиите е да помагат в изиграването на един футболен мач, а не да действат и с действията си да определят крайния резултат в мача. Ако това не го разберат, тяхното време е преброено. Смятам, че писаниците, че мачът е уговорен, бяха причината той да се изиграе така, като двата отбора се опитваха максимално да докажат, че не е уговорен. Видя се, че и двата отбора играха така, за да победят. Не знам някой от Вихрен да е идвал да е давал пари, за да победим Миньор.

Според мен в Българския футбол няма никакъв феърплей в момента и доказателство за това е мача Славия - Пирин. За този мач бил информиран главния прокурор, министъра на вътрешните работи, а Боби Михайлов каза, че ще извади отборите, ако се установи, че мачът е уговорен. Мисля, че главния прокурор и министъра на вътрешните работи могат още тази вечер да вземат решение за този мач, който се игра днес в 13:00 в София. Аз нямам нищо против Боби Михайлов, защото той е бил футболист при мен и дори го пусках в националния отбор, за да подобри рекорда ми. Той е едно добро момче, но има около него хора, които аз не познавам, които му вредят", каза още легендата на националния отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).