Локо с шеста пролетна победа след 1:0 над Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:54 / 25.04.2009
8832
Напук на всички шопски медии, които се скъсаха два дни да обясняват как отборът на Локо е продал двубоя с Миньор, „смърфовете" биха своите гости в мъжки двубои, изпъстрен с единоборства и оцветен с два червени картона. Единственото попадение отбеляза Павле Делибашич 10-на минути преди края.

Двубоят започна остро още от първите минути. Опасните положения пред двете врати отстъпиха място на твърдите единоборства в центъра на терена.

Все пак първата възможност за гол, противно на логиката, бе на сметката на гостите от Перник. При едно разбъркване в наказателното поле в 20-та минута, Дюлгеров имаше възможност да стреля със задна ножица, но Стоян Ставрев спаси.

В 22-та минута футболист на Локо се откъсна по дясното крило, но бе фаулиран от Дюлгеров. Двата отбора се спречкаха, а реферът Ставров показа незаслужен и много пресилен червен картон на Дани Кики.

Точно десетина минути по-късно реферът реши да възстанови равенството на играчите на терена гонейки, отново пресилено, Руменов от гостите.

След почивката Локо бе по-добрият отбор на терена и атакуваше през цялото време. Най-чистата възможност за гол пропиля Павле Делибашич. Сърбинът бе изведен сам срещу вратаря, след перфектно центриране на Искрен Писаров, но от упор стреля право в тялото на Чворович.

Все пак Делибашич се реваншира за пропуска си в 82-та минута. Обичайният заподозрян Даксон Да Силва центрира от дясно, Чворович се просна върху свой съотборник, топката попадна в Делибашич, който с гръб към вратата със странична ножица реализира единственото попадение.

В този двубой трябва да се отбележи и добрата работа със смените на Аян Садъков. Когато Локомотив остана с човек по-малко, треньорът не се поколеба и извади един от двамата си нападатели Георги Данов, като на негово място пусна Искрен Писаров и по този начин възстанови силите в така важната среда на терена, след изгонването на бързоногото крило Дани Кики. През второто полувреме, при числено равенство на терена, Садъков отново предприе смел ход и пусна втори нападател в лицето на Димитър Илиев. Удачно бе и пускането и на опитния Иван Караманов, който в последните минути много добре разиграваше и задържаше топката в средата на терена, като по този начин не позволи на гостите да окажат финален натиск.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).