Мениджърът на Джошуа: Пулев може да е следващият съперник на Антъни

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:59 / 30.05.2019
2781
Грандиозната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да се състои първоначално през 2017 година, но контузията на българина я осуети. Две години по-късно обаче двубоят отново изглежда на дневен ред. Това личи от думите на промоутъра на британския боксьор - Еди Хърн.

Според него, следващият мач на клиента му ще е за защита на една от световните му титли. А претендент за колана му в IBF е именно Кобрата.

"Какви са опциите за бой на Антъни след мача с Руис? Ами не са много. Едната е да направим мач с Кубрат Пулев, който е задължителен претендент от IBF. Другият вариант е битка с Олександър Усик, за когото разбирам, че е претендентът от WBO. Теоретично можем да направим и мач с Дилиан Уайт. Но такъв ще има вероятно след битката със задължителния претендент за една от тези версии. Така че вероятно с него можем да организираме мач през ноември", заяви Хърн, цитиран от Гонг.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).