ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Президентът на Марица: Созопол е селски отбор, побеждава само благодарение на съдиите
Автор: Георги Кирилов 08:48 / 25.05.2019Коментари (1)4629
© ФК Марица
“Марица" загуби с 1:2 гостуването си на “Созопол" в среща от предпоследния 33-и кръг от шампионата в Трета лига - Югоизточна група, играна на “Арена Созопол". Възпитаниците на Борислав Караматев показаха характер и се представиха много добре, но тенденциозното съдийство и неспортсменски прояви на домакините решиха мача в тяхна полза, информираха от пресслужбата на жълто-сините.

"Пълна съдийска гавра към футболистите и щаба на “Марица" белязаха мача. Въпреки че през почти целия мач имаше футболисти на домакините в засада такива не бяха отсъждани. За сметка на това “жълто-сините" бяха спирани многократно при чисти ситуации", се казва още в позицията на пловдивчани.

В 15-ата минута отсъдена несъществуваща засада изнерви обстановката. Треньорът Борислав Караматев бе изгонен от скамейката заради оспорване на съдийското решение.

В 24-ата минута домакините откриха резултата. В 55-ата минута Мирослав Радев изравни. Това стана след удар на Даниел Спасов по земя. Вратарят изби, но при добавката Радев бе точен.

В 60-ата минута десетката на “Созопол", след извършено нарушение в гръб срещу Запрян Запрянов се изплю върху падналия футболист на “Марица" и го напсува. Това се случи пред погледа на главния съдия и точно пред 4-тия рефер. Главният съдия първоначално не взе никакво решение и едва след минута, след разправии по терена, реши да покаже жълт картон на провинилия се, въпреки че и двете му постъпки заслужаваха в пълна степен по един такъв.

Четвъртият съдия пък “обясни" спокойно на щаба на маричани, че: “Не можем да променим нищо ние отвън, системата е такава...".

В 86-ата минута “жълто-сините" извадиха топката от игра, за да бъде оказана лекарска помощ на играч на домакините. След подновяването на играта тимът на “Созопол" вместо да върне топката в притежание на маричани, организира атака, която изненада състава на “Марица" и доведе до гол за крайното 2:1.

Видимо ядосан президентът на “Марица" коментира мача доста остро: “Созопол е селски отбор на общинска издръжка и побеждава само благодарение на съдиите! Отбор като този няма място в професионалния футбол!"

С актив от 55 точки “Марица" продължава да заема 5-то място в класирането. “Созопол" окончателно загубиха шансове за първото място. В последния кръг “жълто-сините" приемат “Гигант" (Съединение), а последната среща за сезона е на 1 юни, от 18 часа, на стадион “Марица".

МАРИЦА: Илия Николов, Красимир Иванов, Костадин Дяков - капитан, Даниел Спасов, Джунейт Узунов, Лъчезар Ангелов (Милен Танчев), Мартин Анастасов, Тодор Тимонов, Христо Янчев, Мирослав Радев, Запрян Запрянов (Георги Георгиев).
Още по темата: общо новини по темата: 82
30.05.2019
22.05.2019
21.05.2019
19.05.2019
12.05.2019
09.05.2019
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е така,защото кмета Рейзи е в БФС и съдиите се навеждат!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: