Ето обяснението от ПФК Ботев за багерите на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 08.03.2019
9414
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив разясни чрез официалния си сайт какво точно се случва на стадион "Христо Ботев". Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, днес в съоръжението влязоха багери и тежка техника, които започнаха разчистване на боклуците.

Ето какво се казва в съобщението на "жълто-черните":

Уважаеми Ботевисти,

В съответствие с технологичния и времеви график, определен при подписване на договор от 21.02.2019 г. между Възложителя ПФК Ботев АД и Проектанта ВАМОС ООД.

Днес, 08.03.2019 г., след подписване на изискуемите документи между ПФК Ботев АД и представители на останалите страни, ангажирани в доизграждането на стадион Христо Ботев – строителен надзор, строител, проектант, стартираха дейности по разчистване на строителния обект във връзка с осигуряване условия за изпълнение на определения в договора обем работа от специалистите по отделните части - част Архитектура, част Конструкции, част Водопровод и канализация, част Електрическа и част ОВК.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).