Атлетик (Куклен) спечели контрола в Гърция, шампион с Локо се разписа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:07 / 17.02.2019
4143
Третодивизионният Атлетик (Куклен) победи гръцкия АЕД Дидимотика с 2:1 като гост в приятелски мач, който се игра в едноименното градче, намиращо се на 230 километра от Пловдив. Двубоят бе изгледан и от 10-ина привърженици на "баските“, които пропътуваха разстоянието, за да подкрепят възпитаниците на треньора Христо Телкийски.

Атлетик откри резултата още в 3-ата минута чрез Илхан Ибрамчик. Той овладя топката след центриране от корнер и с премерен шут я насочи към долния ляв ъгъл на вратаря.

Малко преди почивката Георгиус Караянис пропусна да удвои резултата за "баските“, след като се озова в чиста позиция, но не успя да уцели вратата на домакините.

В средата на второто полувреме играещият помощник-треньор Добрин Орловски вкара за 2:0. Шампионът с Локомотив (Пд) от 2004 година получи пас в коридор, финтира вратаря, но защитник на АЕД Дидимотика изби от голлинията. Топката обаче попадна в Георгиус Караянис, който центрира мигновено и Орловски засече с глава за 2:0.

В самия край на двубоя домакините отбелязаха почетното си попадение с изстрел от фаул.

Атлетик (Куклен) игра в състав:

Димитър Георгиев, Александър Христев, Янко Гюзелев, Юлиан Романов, Атанас Чернев (Добрин Орловски), Антонио Топалов, Георги Йотовски, Стефан Рабаджийски, Антонио Цанков (Ивайло Аврамов), Георгиус Караянис, Илхан Ибрамчик.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).