ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът емоционално: Не може да сипете плюнки върху Пловдив!
Автор: Васил Динев 10:57 / 21.01.2019Коментари (112)19379
© Plovdiv24.bg
"Не може да сипете плюнки върху Пловдив! Няма да позволим някой да се снима пред кино "Космос" и да ни обяснява колко скапан е градът. Градът не е скапан! Благодаря на всички над 1000 доброволци и на всички 50 000 души, които бяха на откриването на ЕСК 2019. Това бе исторически ден за пловдивчани. Радвам се, че има назначена проверка от прокуратурата. Само така ще отпаднат всякакви съмнения и само така след изтичането на 30-дневния й срок ще престанем да сме в обяснителен режим.

Регистрирани са безпрецедентни посещения на 11, 12 и 13 януари в музеи, "Капана", Стария град и на други места. Знайни и незнайни герои сипеха хули, но това не спря хората да дойдат и да празнуват в централна градска част". Така кметът Иван Тотев коментира откриващия уикенд на Европейска столица на културата и последвалите го събития и коментари, предаде репортер на Plovdiv24.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 956
14.03.2024 »
07.02.2024 »
01.02.2024 »
12.01.2024 »
24.01.2023 »
12.01.2023 »
предишна страница [ 1/160 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ами и ако бях аз в играта и джобата ми се пълни, и аз щях да кажа еххх каква прекрасна сцена, ех какъв уютен град, да ама реалността е друга...мръсотия , мангали, нови данъци за колите както разбрахме вече- трябва да избиваме тез милиони дет се хвърлят и т.н. и т.н. а бай мангал си ни точи и си ги пазим и така до края на света!
+1
 
 
Един час декламиране под музикален съпровод-това ли ти е гордостта ????? Пошло на ента степен,а не се ли срамуваш,че има улици,като,,Даме Груев,,още колко ще е затворена ,,Гладстон,,,града не може да диша от безконтролното застрояване,ами трафика...и какво има още да видим ??!!!!Ама ти не се движиш по улиците,а само по две-три!!!! Това е истината,ако всичко беше за хиляди,нямаше да остане за прибиране,а като са милиони има за всичко,*бати смешните разчети-одеала.....ами за дюшеци,легла,юргани,няма ли нещо !!! Смешници...
+2
 
 
Аз съм един от тези, които гласуваха за Тотев на предишните и по-предишните избори. За съжаление съм доста разочарован и вече направо гневен. Иван Тотев наистина организира построяването на доста неща в града, но и доста неща обърка и провали. Примери : - зала "Колодрума": Беше завършен един калпав проект, а сумата набъбна от 20 млн. лева до 55-60 млн. лева. Архитектът на проекта , Тодор Бояджиев , беше избран без конкурс и еднолично от Иван Тотев. Изпълнителят на обекта , Главболгарстрой ,е една от любимите фирми на Иван Тотев. Тя построи също така офис-сградата на х-л "Империал" и в момента строи "Новата" художествена галерия. - Градската градина : избор на проектант и строител без конкурс, а чрез директно възлагане. - Реконструкция на плувен комплекс "Младост" : Отново не е направен конкурс, а е избран любимият на Иван Тотев архитект Тодор Бояджиев. - Партийният дом и концертната зала : има проведен конкурс , който е спечелен от група известни пловдивски архитекти. Над 4 години Иван Тотев не започна реконструкцията, чудейки се как да възложи проекта на свои хора. Сега сградата е пред тотално бутане, заради натискът от лобисти там да се построи Опера.
0
 
 
Абе как пък всички дето спамят за Тотев са с фалшиви профили.Както и да е тези не могат да разберат, че колкото повече дращят по зле става.Само комунисти и руснаци ги преследват.Аха и по темата кмета не е Пловдив и хората плюят по него по ред причини.Пък тролове си говорете глупости ..... комунисти, руснаци.Пийте си хапчетата само мога да ви кажа. Редовно, че май не го правите.
-2
 
 
червените боклуци плюха плюха плюха преди откриването ...... направо се насраха :) ..... сега когато видяха че церемонията мина чудесно с хиляди посетители и чудесни отзиви в световните медии обърнаха палачинката :) вече според тях не било толкова лошо в Пловдив :) ..... даааам май са си изкарали главите от собствените задници :)
+1
 
 
Кмете ако продължаваш да хленчиш ще излезе че има нещо гнило в Пловдив.Остави хората да си кажат всичко а ти ги изслушай и си вземи поука.
+4
 
 
Пак ще е кмет! Въпреки че не познавам човек който да е гласувал за него!!!
+1
 
 
Всички дейни хора,които инициираха работиха за кандидатурата на града, в последствие бяха изхвърлени от фондацията, за да бъдат набутани там некадърни политически креатури, през които да минат парите. Неслучайно проектите за Тютюневия град и Махала, с които бе спечелено домакинството няма да бъдат реализирани.
+8
 
 
абе сега си кмет,ама догодина хотелиер...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.01.2019 г.
0
 
 
Кмете, не се напъвай много да ни вразумяваш за твоите безумия в града ни - по-скоро виж тук мненията на хората, виж +/- как стоят. Добре, че е един трол с няколко ника, та "поддържа огъня" ти. Резилът е тотален - 3 седмици тотално затапен град и няколко милиона похарчени за нищо - за едното нищо! Падение - до там стигнахте, че одеала в големи бройки се продават онлайн! И какво - искаш да ти ръкопляскаме ли??
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: