Феновете на Ботев с въпрос към премиера за стадиона! А въпроси към Самуилов кога?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
13:41 / 12.01.2019
15638
За пореден ден Пловдив осъмна с призив за стадион "Христо Ботев".

Ето какво съобщение изпратиха до Plovdiv24.bg феновете на Ботев (Пд), обединени под името Bultras:

Този път ние насочваме призива си директно към министър председателя на Република България Бойко Борисов и всички чужди медии, които ще присъстват на откриването на Европейската столица на културата. Това е втори пореден протест на "жълто-черните" за тази седмица, като само преди няколко дни отново алармирахме обществеността за болката ни.

Транспарантите са разположени на всички възлови места в града, за да може гостите в града, всички медии от Европа и обществеността да обърнат сериозно внимание, че градът Европейска столица на културата за 2019-та година е без нито един футболен стадион.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че последното официално изявление на собственика на клуба Георги Самуилов по темата за стадион "Христо Ботев" бе на 31 октомври 2018 година, когато бизнесменът смело обяви, че до 2020 година съоръжението ще е напълно готово.  Оттогава обаче нито един ръководен фактор от ПФК Ботев не е изрекъл и дума за това какво се случва със стадиона.



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).