Арапович: Ако не бяха спрели Аралица със засада, дербито с Ботев щеше да свърши както днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
17:32 / 15.12.2018
12304
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович направи доста интересен коментар на двубоя с Ботев (Враца), завършил 4:0. Босненският специалист говори за атмосферата в отбора и за това дали се притеснява за поста си. Акрапович се върна и на дербито с Ботев, загубено на Лаута с 0:2.

Ето какво каза наставникът на черно-белите след разгрома над Ботев (Враца):

Ядосах се през първото полувреме, защото не вкарваме 100-процентовите ни възможности. За мен като треньор е важно, че все пак създаваме тези положения. Не е толкова лесно, както си мислите.

Тези млади играчи понякога се притесняват. Още повече, когато са в дълга серия без гол, както Бирсент Карагарен. За мен беше важно, че той имаше нон-стоп положения, движи се добре и аз нямах повод да го критикувам и той да не играе. Казвах му да вярва в себе си.

Аз анализирам цялата ситуация, не само резултатите. Ние сме много млад отбор, днес на терена имаше 7 човека под 24 години. Трябва търпение!

Ако на Анте Аралица не бяха вдигнали засада, когато изскочи в чиста позиция срещу Ботев, мачът може би щеше да тръгне в друга посока. След това той отново получи шанс. Ако беше вкарал, дербито щеше да свърши както днес.

В съблекалнята има добра атмосфера. Този отбор е жив и това е важно за мен. В нито един момент не съм си мислил, че ще загубя поста си.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).