Футболисти и треньори зарадваха малки ботевисти на коледно тържество

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
17:34 / 08.12.2018
6540
Днес се проведе Коледно тържество за малките ботевисти, което бе организирано от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив". Малките "канарчета" имаха възможността да чуят интересни истории от миналото на Ботев и то от клубния историк Румен Минков.

Кулминацията на събитието бяха част от звездите на Ботев - Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Стивън Петков, Кристиан Добрев, Кристиан Димитров, Станислав Шопов, Иван Василев. Те бяха предвождани от двамата треньори -  Николай Киров и Иван Кочев. Децата получиха автографи и възможност да се снимат с любимците си, а също така и символични подаръци от организаторите. От своя страна децата също бяха подготвили собственоръчно изработени подаръци за любимците си.

"Искаме да изкажем благодарности на всички родители, които доведоха децата си, на ПФК Ботев Пловдив за оказаната помощ и разрешението на футболистите да присъстват, както и на самите тях за отделеното свободно време и не на последно място - на Николай Киров и Иван Кочев! Ние Ви обещаваме, че тези събития ще станат ежегодни и все по-мащабни! Весели празници", обявиха от КПБП.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).