Столичен вестник: Ботев иска пореден левскар в състава си! Вижте мнението на треньора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 06.12.2018
9491
Ръководството на Ботев (Пловдив) обмисля привличането на Божидар Митрев през януарски трансферен прозорец. "Жълто-черните" почти сигурно ще се разделят с титулярния си вратар Даниел Кайзер, който е желан от Лудогорец, и именно заради това вече търсят вариант за негов заместник.

Стражът на Левски обаче не изживява най-добрата си година на "Герена" и е напълно вероятно "сините" да се съгласят на раздяла догодина. Ако се стигне до такава сделка, в Пловдив Митрев ще си партнира на терена с други бивши играчи на Левски - Антонио Вутов, Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов и Стивън Петков, твърди в днешния си брой "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че треньорът на Ботев Николай Киров неведнъж е бил запитван относно зимната селекция в отбора. "На този етап всичко, което излиза по медиите, е спекулация. Когато има нещо сигурно, ние ще го обявим в официалния си сайт", заяви Киров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).