Кобрата: Половината ми кръв е пловдивска, брат ми може да играе мач за титла в "Колодрума"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:20 / 10.11.2018
13401
Претендентът за световната титла по бокс Кубрат Пулев се изказа доста ласкаво за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кобрата, приятелката му Андреа и промоутърът Ивайло Гоцев посетиха днес града, като разгледаха и многофункционалната зала "Колодрума".

"Баща ми е от Пловдив и фактически половината ми кръв е пловдивска. Пловдив е прекрасен град. Още като малки баща ми ни водеше тук. Показваше ни къде им е била къщата – в центъра, близо до Тримонциум. Разказваше ни много история за себе си – откъде е минал, как е тренирал тук, така че ние винаги сме били с по-различно отношение към Пловдив", заяви Кубрат Пулев пред камерата на Plovdiv24.bg.

"В момента се чувствам супер. Мачът срещу Джошуа е въпрос на време. Аз съм готов, във форма съм и чакам да дойде моментът. Дотогава ще направя един-два мача в Щатите. Най-вероятно към края на 2019 година е напълно реално да се изправя срещу Джошуа", каза още Кобрата.

"Брат ми може би ще играе тук в зала "Колодрума" в началото на следващата година. Смятам, че ще стане едно грандиозно шоу, защото той трябва да защитава европейската си титла, а защо не и да играе за световна", заяви Кубрат Пулев.

Вижте цялото му изказване по време на посещението в Пловдив в прикачения файл!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).