Няма отказване! 38-годишният Йордан Минев подписва нов договор с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 07.11.2018
3348
38-годишният Йордан Минев най-вероятно ще остане за още един сезон в Ботев (Пд). Защитникът, който прави страхотни мачове от началото на кампанията, има контракт с "жълто-черните" до края на сезона.

От Коматево разкриха, че ръководството на Ботев е взело решение да предложи нов договор на Минев, но все още няма конкретни разговори със самия футболист. Очаква се това да стане в най-скоро време, твърди "Меридиан мач". Близки до Данчо пък потвърдиха, че той няма никакво намерение да прекратява кариерата си и с радост ще остане още един сезон в Ботев.

Междувременно стана ясно, че други двама от отбора - Серкан Юсеин и Даниел Кайзер, са получили конкретни предложения за нов договор. Вратарят дори не се е бавил с отговора и на 99 процента ще преподпише с "канарчетата".

Очаква се много скоро да стартират преговори и с още двама, на които договорите изтичат в края на сезона - Стивън Петков и Радо Терзиев. Няма да се предлага нов контракт на Густаво Афонсо, с който клубът иска да се раздели още през зимната пауза, защото заплатата му е прекалено висока.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).